U sklopu projekta “Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Ličko-senjske županije Faza II” pozivamo članove Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Ličko-senjske županije na studijsko putovanje u ZADAR gdje će se održati sastanak sa Agencijom za razvoj ZADRA NOVA dana 20. svibnja 2015. godine.

Sastanak će se održati u Agenciji za razvoj ZADRA NOVA s početkom u 10:30 sati isti se saziva u svrhu uspostavljanja suradnje i razmjene znanja, vještina i iskustava između razvojnih agencija Zadarske županije i Ličko-senjske županije te članova Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije i Ličko-senjske županije radi aktivnog, poduzetnog i koordiniranog djelovanja u području zapošljavanja te razvoja i jačanja ljudskih potencijala na području navedenih županija.

Prijevoz se organizira autobusom s polaskom i povratkom u Gospić. Studijsko putovanje organizira se u sklopu projekta „Lokalno partnerstvo za zapošljavanje u Ličko-senjskoj županiji faza II“ sufinanciranog iz sredstava Europske unije u okviru Programa IPA- Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. Te su troškovi autobusa i ručka osigurani iz sredstava projekta.

Susret počinje u 10:30 u Agenciji za ravoj Zadarske županije ZADRA NOVA i traje do 14:00.

Plan puta

09:00 Polazak iz Gospića (polazak busom ispred Kulturno Informativnog Centra, Budačka 12 u Gospiću)

10:30 Sastanak sa članovima Agencije za razvoj ZADRA NOVA i članovima Lokalnog partnerstva Zadarske županije

12:00 Domjenak

13:00 Sudjelovanje na Glavnoj sjednici Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoja ljudskih potencijala Zadarske županije

14:00 Ručak

15:15 Polazak iz Zadra

16:15 Dolazak u Gospić