Javna ustanova razvojna agencija LSŽ LIRA na trećem partnerskom sastanku projekta Excover u talijanskoj regiji Friuli: Nakon analize teritorija kreće se u osmišljavanje strategije pozicioniranja na turističkom tržištu

Utorak, 17 Prosinac 2019 14:26

 Na projektnom sastanku sudjelovali su i predstavnici vodećeg partnera u projektu, Javne ustanove razvojne agencije LSŽ Lira, Martina Šuper Štampar, Andrija Brkljačić, Marija Naglić i Marina Rukavina.

 „Pozicija vodećeg partnera na ovom projektu od nas zahtjeva iznimnu posvećenost aktivnostima i na kraju rezultatima projekta, te je stoga od iznimne važnosti aktivno sudjelovati u svakom koraku njegove provedbe. Projekt je ambiciozan i kvalitetno osmišljen, a za naše je područje itekako koristan, kako u turističkom smislu, tako i u svim ostalim mogućnostima koje nam se kroz vođenje jednog ovakvog snažnog partnerskog konzorcija otvaraju. Osim rezultata koje će projekt po završetku ostvariti, stječemo i iskustvo u njegovoj provedbi i realizaciji, jačamo vlastite kapacitete i na taj način stvaramo pretpostavke za još kvalitetnije djelovanje u smjeru razvoja potencijala Ličko-senjske županije“, rekla je Martina Šuper Štampar, ravnateljica JU Lira.

Javna ustanova razvojna agencija LSŽ LIRA na trećem partnerskom sastanku projekta Excover

Pregledano 296 puta

Pratite nas na Facebooku