ČLANOVI LIRA-e SUDELOVALI NA RADIONICI JAVNOG NASTUPA I PREZENTACIJSKIH VJEŠTINA

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i udruga Mreža BOND nastavljaju s tematskim radionicama namijenjenim poduzetničkim potpornim institucijama, članicama Mreže BOND. Radionici o javnom nastupu i komunikacijskim vještinama prisustvovali su zaposlenici poduzetničkih centara, inkubatora, akceleratora i razvojnih agencija među kojima su bili i članovi Javne ustanove Razvojne agencije – LIRA-e.

Radionicu Javni nastup i prezentacijske vještine održali su Katarina Madirazza i Antonija Grbinićek iz Govorničke akademije Demosten, tematski obuhvativši prezentacijske vještine, medijski trening, komunikaciju s teškim osobama, krizno komuniciranje, zagrijavanje pred nastup za glas i položaj tijela, vođenje sastanaka te kako pobijediti u raspravama. Radionica se održala od 20. do 22. rujna 2022. godine u Plitvice Holiday Resortu, Rakovica.

Još jednom sve pohvale članovima BOND tima na organizaciji radionice, popratnim aktivnostima te ugodnom druženju. Veselimo se i budućim zajedničkim susretima.

#bond #hamagbicro #poduzetničkepotporneinstitucije #mrežabond #umrežavanje #radionice #LIRA