Desk Kreativne Europe – Kultura pri Ministasrtvu kulture i medija organizira webinar na temu Culture Moves Europe, poziv koji je namijenjen za potporu individualnoj mobilnosti umjetnika i profesionalaca te rezidencijalnim boravcima (područja: glazba, književnost, arhitektura, kulturna baština, dizajn i modni dizajn, vizualne i izvedbene umjetnosti).

U kolovozu ove godine očekuje se posljednji poziv za individualnu mobilnost iz ciklusa 2021 - 2024, zbog čega vas pozivamo na webinar s primjerima dobrih praksi koje će podijeliti umjetnici i profesionalci koji su iskoristili mogućnosti mehanizma Culture Moves Europe. Na webinaru će biti prezentiran nadolazeći poziv za individualnu mobilnost, a u glavnom djelu predstavit će se četiri primjera prakse – mobilnost grupe individualaca iz područja kulturne baštine, dvije umjetnice iz područja glazbe i vizualnih umjetnosti te rezidencijalni projekt održan u Jelsi na otoku Hvaru.

Više o događanju: https://bit.ly/3zsWKaQ

Webinar će se održati na MC Teams platformi, u srijedu 10. srpnja u razdoblju od 10:00 do 11:30 sati, a svi zainteresirani obavezni su ispuniti online prijavu nakon čega će biti dostavljen link za sudjelovanje.

Veselimo se susretu i zanimljivim pojedinostima i iskustvima naših gostiju!

DKE-Kultura

www.deskkultura.hr