Otvoren Poziv za dionike EU, nacionalne i regionalne razine iskazivanje interesa za uključivanje u radne skupine usmjerene na teme: Digitalizacije, Zdravlja, Istraživanja i inovacija te Teritorijalnog razvoja. Zainteresirani se trebaju prijaviti do 15. rujna 2023. godine. je za dionike EU, nacionalne i regionalne razine otvoren Poziv za iskazivanje interesa za uključivanje u radne skupine usmjerene na teme: Digitalizacije, Zdravlja, Istraživanja i inovacija te Teritorijalnog razvoja. Zainteresirani se trebaju prijaviti do 15. rujna 2023. godine.

Radne skupine će biti dio novoosnovane platforme Harnessing Talent Platform (HTP), koju je pokrenula Europska komisija. U radnim skupinama će se izmjenjivati ideje, rješenja, znanja i resursi kako bi se regijama koje se suočavaju s demografskim izazovima pomoglo privući, zadržati i razviti talente. Više informacija o platformi i radnim skupinama potražite putem gornje poveznice.

Svi zainteresirani su pozvani prijaviti se ili potražiti informacije vezane za prijavu na sljedećem linku: Inforegio - Join the Working groups supporting the development of talent in Europe (europa.eu). Ukoliko se prijavite, molimo da na znanje dostavite informaciju na ovu e-mail adresu.

Isto tako, svi su pozvani prijaviti se na Harnessing Talent Platform Newsletter.