Odobren projekt Uređenja hodnih staza i parka Donji Lapac
Mjera 7.4.1.

Sukladno Odluci o odabiru projekta, a u svezi LAG LIKA natječaja za Mjeru 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ iz LRS LAG-a LIKA 2014. – 2020. koji je usklađen s tipom operacije 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020, odobren je projekt Uređenja hodnih staza i parka Donji Lapac.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 75 403,15 €, a udio potpore iznosi 49 874,58 €. Iznos sufinanciranja iz vlastitih sredstava iznosi 25 528,57 €.

Cilj projekta je uređenje hodnih staza i parka u naselju Donji Lapac, poboljšanje kvalitete života na ruralnom području kroz unaprjeđenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo. Kroz uređenje hodnih staza i parka, unaprijedit će se društvena infrastruktura naselja Donji Lapac, a ista će doprinijeti kvalitetnom korištenju slobodnog vremena lokalnog stanovništva.

Javna ustanova Razvojna agencija Ličko-senjske županije - LIRA i Općina Donji Lapac u budućim će razdobljima nastaviti zajedničku suradnju u svrhu unaprjeđenja temeljnih usluga na području općine Donji Lapac.

Veselimo se budućoj provedbi projekta!